Ποιοί είμαστε - Ξένες Γλώσσες Ωραιόκαστρο - Language Corner Oraiokastro - Xenes Glosses Oraiokastro - Αγγλικά Γερμανικά Ωραιόκαστρο
15491
page,page-id-15491,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ποιοί είμαστε

Language Corner

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Language Corner άνοιξε τις πόρτες του στην ξενόγλωσση εκπαίδευση τον Ιούλιο του 2011 με 3 βασικούς στόχους:

 

1) Να παρέχουμε σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές, ενήλικους και εργαζόμενους πρωτογενή εκμάθηση ξένων γλωσσών και όχι φροντιστηριακή διδασκαλία.

2) Να οδηγούμε τους μαθητές μας με σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις όλων των αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης, μέσα από μια ποιοτική, δημιουργική, επικοινωνιακή και όχι χρονοβόρα διαδικασία.

3) Να διδάσκουμε τον πολιτισμό και το σωστό τρόπο σκέψης μέσα από την εκμάθηση των ξένων γλωσσών και να συμβάλλουμε  ώστε οι μαθητές μας να γίνονται πολίτες του κόσμου.

 

Προκειμένου να υλοποιήσουμε το εκπαιδευτικό μας όραμα, δημιουργήσαμε ένα χώρο, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, ευχάριστο, λειτουργικό, με όλα τα τελευταία απαραίτητα μέσα της τεχνολογίας, προσαρμοσμένο στην αισθητική και τις ανάγκες όλων των μαθητών μας.

 

Το ισχυρό μας όπλο όμως στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που βρισκόμαστε είναι το άρτια εκπαιδευμένο εκπαιδευτικό μας προσωπικό. Πτυχιούχοι ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων είμαστε όλοι συνειδητά αφοσιωμένοι στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία και το κυριότερο: η θέληση και η επιθυμία για σωστή και ποιοτική δουλειά.

 

Για όλους εμάς η συνεχής επιμόρφωση αποτελεί πηγή ανανέωσης και όχι συμβατική υποχρέωση.

 

Σας περιμένουμε για να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας και να σας γνωρίσουμε από κοντά, ακούγοντας τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις για οποιαδήποτε από τις ξένες γλώσσες που διδάσκουμε.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλεται από τη πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας.

 

Με εκτίμηση

Ευστράτιος Σάκκιας

14018070_10154280372926163_1068385789_n

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

SIGN UP FOR THE BEST DISCOUNT DEALS ON WEB!